1973
-ban születtem Szegeden. 1992-ben érettségiztem a Radnóti Miklós Gimnázium speciális biofizika szakán. 1999-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem általános orvosi karán. Részt vettem a Tudományos Diákkör munkájában, számos előadás, szakmai közlemény társszerzőjeként. Szakmai tapasztalataimat cseregyakorlatok keretében spanyol, egyiptomi és török egyetemek sebészeti és nőgyógyászati osztályain gyarapítottam.

1999-től 2007-ig
a Szegedi Városi Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Szülészet- nőgyógyászat szakvizsgát 2004- ben szereztem kiváló minősítéssel.

2007-től
SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Ultrahangos továbbképzéseken és tanfolyamokon 1999 óta folyamatosan részt veszek, melyből jártassági vizsgát szereztem 2005-től ráépített szakképzés keretében a nőgyógyászati endokrinologia témakörében számos továbbképzésen vettem részt belgyógyászati endokrinológia osztályon, gyereknőgyógyászaton, meddőségi centrumban, gyerekendokrinológia, klimax szakambulanciákon. Ismereteimet folyamatosan gyarapítom hazai és külföldi kongresszusokon. Elkötelezett híve vagyok a prevenciós szemléletnek, szűrőprogramoknak.

Nyelvismeret: német középfokú, angol középfokú, olasz alapfokú

Tisztelt betegeim!

A Hargitai Magánorvosi Rendelőt 2007- ben nyitottam meg, azzal a céllal, hogy a hozzám forduló betegeket rugalmas rendelési időben, várakozás nélkül, kulturált körülmények között és megfelelő műszerezettség, laborháttér mellett tudjam fogadni.

2008 óta vásárhelyi betegeim igénye és az ott megnyitott Villa Fontana Egészségcentrummal közös célkitűzéseink miatt heti egy alkalommal ott fogadom a hozzám forduló betegeket

Legfontosabb a szakterület naprakész ismeretein alapuló magas színvonalú munka, együttműködő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkező és jól képzett klinikai szakorvosok. Meggyőződésünk, hogy a gyógyító orvosnak a korrekt ellátáson kívül az is a feladata, hogy a hozzáfordulók számára biztonságot nyújtson. Ezért különös hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra, az ellátás szervezésének gördülékenységére, a rendelő elegáns kialakítására, kényelmére.

A test folyamataival kapcsolatos bizonytalanságok, egy még ismeretlen állapot - akár egy első terhesség, vagy betegség - vagy valamilyen betegségtől való félelem, a kérdések egész sorát vethetik fel az emberben. Mindnyájunk számára fontos szempont, hogy elegendő időt fordítsunk ezek megbeszélésére, a szükséges gyógyszerek vagy beavatkozások lehetséges következményeinek a megvilágítására. A szükséges döntéseket nem a beteg feje fölött, hanem őt tájékoztatva és vele együttműködve hozza meg. A szakmai kritériumok betartása mellett messzemenőkig teret kívánunk adni a gyermekvárók vagy a betegség miatt hozzánk fordulók elképzeléseinek is.

"Az egészségünket sokkal könnyebb megőrizni, mint visszanyerni." A szűrésen való részvétel időt és anyagi ráfordítást igényel, azonban még mindig jelentősen kevesebbet, mint a már előrehaladott, tüneteket okozó betegségek gyógyítása. Meggyőződésünk, hogy az évenkénti szűrővizsgálatokon való részvétel a tudatos, egészséget központba állító életmód elengedhetetlen része, amely segít a hosszabb, boldogabb, egészségesebb élet elérésében.

Bízom benne, hogy szolgáltatásaink színvonala megelégedettséggel tölti el minden kedves páciensünket és rendelőnkben ezáltal hosszútávú, bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolatok alakulnak ki.

E-mail: info@drkatonarenata.hu - Tel.: (20) 950-30-99 - bejelentkezési idő: hétköznap 8-17 óráig.